Crnogorski turizam u Indiji promoviše portal za putovanja

Niko iz Vlade ili Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, međutim, nije se oglašavao ovim povodom
0 komentar(a)
Magical Montenegrp, Foto: Screenshot
Magical Montenegrp, Foto: Screenshot
Ažurirano: 16.07.2014. 22:06h

Crna Gora je izabrala online turistički portal 24x7booking.com kao agenciju koja će promovisati njen turizam u Indiji, javlja TravelBiz Monitor.

Ta vijest je, kako javlja portal, objavljena na događaju kojim je obilježen Dan nezavisnosti Crne Gore u Nju Delhiju, a čiji je organizator bila počasna konzulka Crne Gore u Indiji Dženis Darbari. Niko iz Vlade ili Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, međutim, nije se oglašavao ovim povodom.

TravelBiz Monitor javlja da je Crna Gora prva daleka destinacija koju će portal 27x7booking.com, sa sjedištem u Bengaluruu, zastupati. Na prvoj stranici sajta već postoji baner koji vodi na poseban dio portala "Magical Montenegro", gdje se nalaze informacije kako stići do nje, kako kupiti avionsku kartu i preporuke šta posjetiti.

Darbari je TravelBizu rekla da je Crnu Goru, primorsku zemlju, karakteriše "duga jadranska obala s prelijepim plažama".

Pohvalila je crnogorsku turističku ponudu jer se za par sati može doći sa planina na obalu i istakla Crnu Goru kao savršenu destinaciju za "medeni mjesec".

"Izabrali smo 24x7booking.com jer su ljudi oduševljeni Crnom Gorom i žele je promovisati. Crna Gora tijesno sarađuje i sa sjeverno-istočnim državama Indije u zajedničkoj promociji putovanja", navela je Darbari.

Predsjednik i izvršni direktor 24x7booking.com-a Raja Natesan kazao je da će agencija promovisati ekskluzivitet Crne Gore kao destinacije indijskom izvoznom tržištu.

"Za svakoga ko putuje u Evropu na odmor, Crna Gora je šansa. To je mala zemlja sa toliko različitosti. Možete doživjeti planine, plaže, rijeke, jezera, kanjone... na tako maloj teritoriji", oduševljen je Natesan.

Na pitanje da li će agencija zastupati i biznis, Natesan je kazao da to zavisi od "dobrih rezultata" prezentacije crnogorskog turizma.

Bonus video: