Cetinje dobilo dječje igralište u Njegoševom parku

Današnjem otvaranju prisustvovali su brojni građani Cetinja, a većinom oni najmlađi, koji su time dobili svoj novi prostor u Njegoševom parku
81 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2014. 12:57h

U Njegoševom parku na Cetinju danas je otvoreno prvo dječje igralište sa savremenim mobilijarom.

Otvaranje novog igrališta u sklopu inicijative „Vratimo djeci igrališta“ rezultat je saradnje Prijestonice Cetinje, Udruženja „Roditelji“, kompanije „Mega sound“ i drugih preduzeća.

Današnjem otvaranju prisustvovali su brojni građani Cetinja, a većinom oni najmlađi, koji su time dobili svoj novi prostor u Njegoševom parku.

Kako je kazao gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Bogdanović, uspostavljanje dječjeg igrališta u Njegoševom parku primjer je brzo realizovane ideje od čega će najveću korist imati najmlađi stanovnici prijestonog grada.

"Naše je zadovoljstvo što smo doprinijeli akciji 'Vratimo djeci igrališta'. Naša saradnja sa Udruženjem 'Roditelji' primjer je na koji način jedna ideja za veoma kratko vrijeme može biti uspješno ostvarena. Najznačajnija je činjenica da su naši najmlađi sugrađani, nakon dužeg vremena, dobili novo igralište, i to u ambijentu Njegoševog parka. Kao što je to bilo i do sada, naša gradska uprava i u budućnosti će biti spremna da u potpunosti podrži sve slične inicijative", kazao je Bogdanović.

Događaju su, između ostalih, uz gradonačelnika Bogdanovića, prisustvovali princ Nikola Petrović, predstavnici gradske uprave, Udruženja „Roditelji“ i drugih organizacija.

Galerija

Bonus video: