Đakonović imao najbolji ulov u junu

Prvo mjesto i nagradni vaučer za kupovinu ribomaterijala u "Uni" u vrijednosti od 50 eura, Đakonović je zavrijedio zbog ulovljenog gofa
277 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 09.07.2014. 13:58h

Baranin Miloš Đakonović okitio se prvim mjestom u junskom kolu popularne nagradne igre "Ulov mjeseca" koju za sportske ribolovce u Crnoj Gori priređuje kompanija za poroizvodnju i prodaju ribomaterijala i opreme za more "Una" iz Tivta.

Prvo mjesto i nagradni vaučer za kupovinu ribomaterijala u "Uni" u vrijednosti od 50 eura, Đakonović je zavrijedio zbog ulovljenog gofa težine 38 kilograma kojeg je uhvatio u ranim jutarnjim satima u akvatorijumu kod Crnog rta u Baru.

Zanimljivo je da je pri tome korištena oprema koju je Đakonović nabavio upravo u "Uni" - ribarski štap "Abu Garcia Seven", mašinica "Tica Cybernetic", te najlon "Mercan" od samo 0,35 mm i 50 libri.

Gof kapitalac bacio se na mamac – živu sardelu matu.

Dabanović sa ulovom

Drugo mjesto u junskom kolu "Ulova mjeseca" pripalo je Zdravku Dabanoviću koji je uhavtio tunu težine 45 kilograma, dok je sa zubacem-kapitalcem težine 8 kilograma, treće mjesto osvojio Dejan Drašković.

Drašković sa ulovom

Njima dvojici pripali su nagradni vaučeri u vrijendosti od 30, odnosno 20 eura.

Galerija

Bonus video: