Nacionalna izložba pasa u Budvi: Pobijedila čivava

Drugu nagradu odnio je srpski gonič, pas odgajivača Dragana Lazovića, dok je treće mjesto pripalo šar peju odgajivača Olgice Plužarić Marković
2 komentar(a)
Izložba pasa, Foto: Vuk Lajović
Izložba pasa, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.07.2014. 14:28h

Dugodlaka čivava, odgajivača Julije Stepanove, proglašena je najljepšim psom na Trećoj nacionalnoj izložbi pasa svih rasa, CAC BUDVA 2014, koju je uspješno u zaleđu plaže Jaz organizovala Lovačka organizacija "Primorje" iz Budve.

Prema riječima predsjednika Lovačke organizacije Predraga Zeca, drugu nagradu odnio je “Srpski gonič”, pas odgajivača Dragana Lazovića, dok je treće mjesto pripalo šar peju odgajivača Olgice Plužarić Marković.

Izložbu je ispred Opštine Budva otvorio Miško Rađenović, a u ime Kinološkog saveza Crne Gore izlagače je pozdravio predsjednik Saveza, Vojo Brajović.

“Prvoplasiranom je pripala nagrada pehar, džak hrane za psa, LCD televizor, a za drugo mjesto nagarada je bila pehar, džak hrane za psa, večera za dvije osobe. Trećeplasirani je dobio pehar i džak hrane za psa. Svi ostali pobjednici rasa dobili su pehare ili rozete”, kazao je Zec.

Lovčaka organizacija se pobrinula i da svi posjetioci, kao i vlansici pasa, degustiraju i lovačke specijalitete, pa je tako prvi put pripremljen i paprikaš od divlje svinje, koji je besplatano dijeljen uz domaće vino.

Bonus video: