Podijeljeni ključevi stanova za zaposlene u organima Glavnog grada

Službenici i namještenici Glavnog grada su stanove dobili na konkursu za raspodjelu 50 stanova, raspisanom u martu
63 pregleda 3 komentar(a)
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Opština Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.07.2014. 12:13h

Zaposleni u Glavnom gradu, njih trideset, dobili su ključeve i rješenje za stanove na Bulevaru Stanka Radonjića na Tuškom putu. Dvadeset zaposlenih je, takođe, dobilo rješenja, ali će ključeve dobiti tek za godinu dana, kada bude završena zgrada, čija izgradnja je u toku.

Službenici i namještenici Glavnog grada su stanove dobili na konkursu za raspodjelu 50 stanova, raspisanom u martu.

U ime zaposlenih iz Glavnog grada koji su raspodjelom na konkursu dobili stanove, nadležnima se zahvalio Darko Vujošević, istakavši da im se “ispunio životni san da u prelijepoj zgradi dobiju stan”.

Istakavši da se nada da će se trend gradnje i dijeljenja stanova službenicima Glavnog grada nastaviti i da će mnoge kolege koje nemaju riješeno stambeno pitanje, to riješiti u bliskoj budućnosti, Vujošević se zahvalio rukovodstvu Glavnog grada “što su u ovim teškim vremenima ekonomske krize smogli snage da istraju na ovim projektima i riješe egzistenciju mnogih porodica”.

“Do sada sam živio kod roditelja, nijesam imao svoj stan. Roditeji osim mene imaju još djece.Smatram da je ranije trebalo da dobijem stan, kao šef sektora, ali šta je, tu je”, kazao je Vukčević, koji je zaposlen u Direkciji za imovinu

Pohvalivši Mugošu, da je puno učinio da za vrijeme njegovog mandata Podgorica dobije izgled modernog evropskog grada, Vujošević je ocijenio da je Mugoša bio “najbolji gradonačelnik od postojanja Crne Gore”.

Nakon 31 godine radnog staža, u svoj novi dom će useliti i Žaro Vukčević, koji je kazao da mu stan puno znači, jer je riješio životno pitanje za sebe i porodicu.

“Do sada sam živio kod roditelja, nijesam imao svoj stan. Roditeji osim mene imaju još djece.Smatram da je ranije trebalo da dobijem stan, kao šef sektora, ali šta je, tu je”, kazao je Vukčević, koji je zaposlen u Direkciji za imovinu.

Zaposleni u Upravi lokalnih javnih prihoda Bećir Čirgić istakao je da će poslije dobijanja stana i riješenog najvažnijeg životnog pitanja, sve biti drugačije i lakše.

“ Do sada sam šest godina živio privatno, sa suprugom i dvoje djece”, kazao je Čirgić.

Bonus video: