Humanost na djelu

CKB: Za ugrožene poplavama do sada skupljeno 75 hiljada eura

“Prikupljena sredstva se prenose na račune Vlade Republike Srbije i Vlade Federacije Bosne i Hercegovine otvorene za ovu namjenu”
1 komentar(a)
CKB, Crnogorska komercijalna banka, Foto: Luka Zeković
CKB, Crnogorska komercijalna banka, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 02.07.2014. 10:35h

Klijenti i zaposleni Crnogorske komercijalne banke (CKB) Podgorica do sada su prikupili 75 hiljada eura pomoći za stanovništvo ugroženo u poplavama u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Iz CKB-a su pojasnili da su njiovi klijenti i zaposleni prikupili 65 hiljada eura, a da je banka, na početku akcije izdvojila za tu namjenu deset hiljada eura, čime je ukupan iznos prikupljen do sada dostigao cifru od 75 hiljada eura.

Oni navode da su, povodom teške elementarne nepogode koja je zadesila Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, pokrenuli humanitarnu akciju, otvorili žiro račun broj 510 – 20 – 77 i animirali veliki broj svojih klijenata – fizičkih i pravnih lica koji nastavljaju uplaćuju i na taj način doprinose otklanjanju posljedica poplava.

“Prikupljena sredstva se prenose na račune Vlade Republike Srbije i Vlade Federacije Bosne i Hercegovine otvorene za ovu namjenu”, rekli su iz CKB-a.

Oni podsjećaju da Banka ne naplaćuje provizije za uplate na naznačeni račun kod CKB-a.

Preporučujemo za Vas