Imate ideju kako da ostvarite snove? Ovo je konkurs za vas...

Konkurs je otvoren od 26. juna do 14. septembra ove godine i na konkursu mogu učestvovati državljani Srbije i Crne Gore
2 komentar(a)
ambasadori Guarane, Foto: Guarana
ambasadori Guarane, Foto: Guarana
Ažurirano: 26.06.2014. 13:37h

Svi koji imaju svoju kreativnu priču i ideju kako da ostvare svoje snove i promijene svoj život , imaje priliku da učestvuju na konkursu No Sleep Challenge, kompanije Guarana.

Konkurs najpoznatijeg brenda energetskih pića otvoren je na web sajt u www.nosleepchallenge.com.

No Sleep Challenge je, kako navode iz kompanije, društveno odgovorni projekat kojim Guarana želi da podrži mlade ljude koji imaju svoj životni cilj, plan kako da ga ostvare i prim j er su drugima kako se upornošdu, hrabrošdu, kreativnošdu i znanjem preuzima odgovornost za uspjeh.

Pobjednik, koji ostavi najjači utisak i ubijedi posjetioce sajta i žiri da de ostvariti svoju ideju biće nagrađen sa 10.000 eura, a još dvoje učesnika sa 3.000 , odnosno 2.000 eura.

„Mladi su pokretači svakog društva, a ono š to Guarana želi da probudi kod njih su snovi i ambicije. Da budu svoji, da rade ono što najbolje umiju, da vjeruju u sebe i svoj rad “, kazala je Milena Marković, brend menadžer Guarane, i dodala da je konkurs otvoren za sve one koji se bave umjetnošću, naukom, sportom, pronalazaštvom.

Konkurs je otvoren od 26. juna do 14. septembra ove godine i na konkursu mogu učestvovati državljani Srbije i Crne Gore.

Ukupni nagradni fond Guraninog konkursa je 15.000 eura.

U Crnoj Gori, projekat podržava hip - hop duo iz Kotora Who See.

Bonus video: