Da nije opasno, bilo bi zabavno: Uletio u kružni u suprotnom smjeru

"Sad se čuh sa njim. Reče da se zanio, dugo je živio u Londonu... Dešava se, rekoh mu...", našalio se autor fotografija na račun vozača
51 pregleda 23 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2014. 11:39h

Gostima u pabu "Šelok Holms" u podgoričkom naselju Stari aerodrom, danas oko 9.30 sati jedan je vozač priredio malo adrenalinske zabave dok je prolazio novim kružnim tokom - u suprotnom smjeru.

Posmatrajući ga kako mimoilazi druge vozače koji su u kružnom, jedni su bili zabrinuti da ne izazove udes, dok je drugima prizor bio smiješan i šalili su se na račun nesmotrenog vozača.

"Sad se čuh sa njim. Reče da se zanio, dugo je živio u Londonu... Dešava se, rekoh mu...", našalio se autor fotografija na račun vozača na svom Facebook profilu.

Jedan od posmatrača čitavog događaja kazao je "Vijestima" da je vozača koji se vozilom kretao u suprotnom - pogrešnom smjeru, drugi vozač pozdravio podizanjem palca, u znak podrške, našta je ovaj uzvratio na isti način, ne shvatajući da je pogriješio.

"Bilo je kao iz kadrova Formule 1", kaže on.

Očevici navode i da se policija u to vrijeme nalazila na 50 metara dalje, gdje je jutros bila i radarska kontrola, te da nisu vidjeli kakav je haos napravio ovaj vozač.

Galerija

Bonus video: