Luštica Develompent: Tivatskim rukometašima 10.000 eura

Kompanija „Luštica Development“ nastavlja podršku tivatskim sportskim klubovim
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.06.2014. 15:43h

Kompanija „Luštica Development“ potpisala ugovor o sponzorstvu sa Rukometnim klubom „Boka“ iz Tivta u vrijednosti od 10 hiljada eura.

„Ovim se nastavlja saradnja sa RK “Boka”, koji je kompanija do sada pomogla sa 14 hiljada eura. Klub je ove sezone uzeo treće mjesto u prvoj nacionalnoj ligi, što je omogućilo ulazak u Evropu i učešće u Challenge Cup-u. Osim ovog uspjeha, klub je igrao i u polufinalu kupa Crne Gore", saopšteno je iz “Luštice Development”.

Pored prvog tima, RK “Boka” ima i kadete, kao i ostale mlađe selekcije u koje ulaže za još veći napredak tima u budućnosti. Pojedini igrači prvog i kadetskog tima su i članovi reprezentacije, na što je klub posebno ponosan.

Inače, „Luštica Development” je do sada uložila preko pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više crnogorskih gradova. Pored podrške sportskim timovima i organizacijama, ove godine će kompanija kako je najavljeno, nastaviti sa pružanjem još snažnije podrške razvoju lokalne zajednice kroz kulturne aktivnosti i pomoć socijalno ugroženim kategorijama.

Ova kompanija koje je 90 odsto u vlasništvu egipatsko-švajcarskog konzorcijuma „Orascom“, a 10 odsto akcija pripada Vladi Crne Gore, u Tivtu u Krtolima gradi luksuzni veliki turistički resort nazvan Luštica Bay.

U proteklih desetak dana „Luštica Development“ je potpisala sponzorske ugovore sa košarkaškim klubom „Teodo“ od 50 hiljada eura, fudbalskim klubom „Sloga“ vrijedan 10 hiljada eura, i mladom tivatskom atletičarkom Amelom Feković vrijedan 3 hiljade eura.

Tivatskoj službi Hitne pomoći „Luštica Development“ je prošle nedjelje donirala medicinsku opremu vrijednu 3 hiljade eura.

Bonus video: