Nekad taksirao "na divlje", tvrdi da ga zbog toga inspektor i dalje proganja

"Vozio sam se sa sinom, ali je Radenović tvrdio da ja taksiram i da u autu nije moj sin, već putnik kome naplaćujem prevoz"
123 pregleda 11 komentar(a)
Veljo Milošević, Foto: Zoran Đurić
Veljo Milošević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 14.06.2014. 20:04h

Bivši nelegalni taksista Veljo Milošević podnio je krivičnu prijavu protiv inspektora Komunalne policije Radenka Radenovića, koji ga, kako tvrdi, proganja.

Milošević je ispričao da mu Radenović prije desetak dana prepriječio put svojim privatnim crnim “klijom” i zatražio mu isprave, iako “već nekoliko mjeseci” ne taksira “na divlje”.

“Vozio sam se sa sinom, ali je Radenović tvrdio da ja taksiram i da u autu nije moj sin, već putnik kome naplaćujem prevoz. Prijetio je da će mi zabraniti da vozim svoj automobil. Na moje pitanje zašto me zaustavlja, odgovorio je 'znaš ti zašto'. Potom je zvao kolegu komunalnog policajca, koji je, takođe, došao privatnim vozilom i tražio mu da fotografiše moja kola”, kazao je Milošević.

“Tražiću fizičku zaštitu zbog Radenovića. Dvije godine sam taksirao 'na divlje', jer nijesam imao ni centa primanja. Trebalo je djeci dati za školu”, kazao je Milošević

“Htio je i fizički da me brani. Radenoviću nijesam htio da pokažem bilo koji dokument”, kazao je Milošević.

Iz Komunalne policije od utorka nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”.

Tvrdi da mu je Radenović ponovo “nasmjestio” komunalnu policiju nekoliko dana kasnije, kada je, kako tvrdi, poslao kolege da mu “podignu” automobil parkiran na parkingu kod Gintaša.

“Tada sam vozio majku kod doktora, a sa nama su bile moja žena i sestra. Komunalni policajci su me pratili dok sam vozio. Parkirao sam se iza 'Dadija', kako bismo obavili kupovinu. Nakon 15 minuta, u mom odsustvu, 'pauk' mi je odnio kola, što sam saznao od poznanika koji živi u blizini”, kazao je Milošević.

Istakavši da je ponovo obaviješten da mu je automobil odvezen zbog nelegalnog taksiranja, Milošević je kazao da je vozilo još na parkingu Komunalne policije.

I Mugoša da se "pozabavi inspektorom"

Pored krivične prijave, Milošević je u utorak zatražio da ga primi sekretar Sekretarijata za komunalne poslove, pismeno zatraživši od Miomira M. Mugoše da se, u okviru nadležnosti, “pozabavi radom i postupanjem Radenovića”.

“Tražiću fizičku zaštitu zbog Radenovića. Dvije godine sam taksirao 'na divlje', jer nijesam imao ni centa primanja. Trebalo je djeci dati za školu”, kazao je Milošević.

Bonus video: