M:tel: Za lučonoše pokloni vrijedni 12 hiljada eura

Kako se navodi, ukupno 143 lučonoše iz devet crnogorskih gimnazija dobiće na poklon modem sa neograničenim Internetom u trajanju od godinu
56 pregleda 0 komentar(a)
Gimnazija Slobodan Škerović, Foto: Vesko Belojević
Gimnazija Slobodan Škerović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 12.06.2014. 16:39h

Kompanija m:tel pokloniće učenicima crnogorskih gimnazija, koji su dobili diplomu Luča, modeme sa neograničenim Internetom u trajanju od godinu.

“Kompanija m:tel će na kraju ove školske godine nagraditi najbolje maturante u svih deset crnogorskih gimnazija, a to su definitivno nosioci priznanja Luča A, što podrazumijeva odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta u toku svih dvanaest godina školovanja”, saopšteno je iz te kompanije.

Kako se navodi, ukupno 143 lučonoše iz devet crnogorskih gimnazija dobiće na poklon modem sa neograničenim Internetom u trajanju od godinu, a 53 lučonoše nikšićke gimnazije dobili su na poklon telefon.

Pokloni su već uručeni lučonošama iz Berana, Bijelog Polja, Kotora, Nikšića, Rožaja i Pljevalja, a naredni dana dobiće ih i učenici iz Bara, Cetinja, Danilovgrada i Podgorice.

“Ukupna vrijednost ove donacije je preko 12 hiljada eura. Vjerujemo da će sve lučonoše tokom svojih studija koje im od jeseni predstoje na ovaj način lakše dolaziti do podataka putem Interneta koji će im koristiti za savladavanje gradiva koje ih očekuje”, navela je portparol m:tel-a, Ana Martinović.

Ona je kazala da se nada da će najuspješniji gimanzijalci za tu svrhu koristiti upravo usluge Kompanije m:tel, i poželjela im uspjeh u daljem školovanju.

Bonus video: