Britanski ljetnji kamp za djecu do 15 godina

Za grupu djece uzrasta od 7 do 15 godina dan će biti obogaćen sportskim aktivnostima i izletima
0 komentar(a)
kamp, djeca, Foto: Shutterstock
kamp, djeca, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.06.2014. 15:46h

Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro) sa sjedištem u Tivtu, u saradnji sa agencijom „Montenegro Plus“ tokom ljeta organizuje dnevni dječji ljetnji kamp „KSI Summer Camp“ u periodu od 30. juna do 15. avgusta.

„Program kampa održavaće se sedmično, od ponedjeljka do petka, a namjenjen je djeci uzrasta od 3 do 15 godina.Za mališane iz mlađe grupe (od 3 do 6 godina) predvidjene su brojne edukativne i zabavne aktivnosti, zasnovane na principima rada škole kroz različite istraživačke jedinice, drugačije svake sedmice.“-kazala je juče tim povodom marketing koordinatorka KSI Montenegro škole, Slavica Milić.

Prema njenim riječima, program „KSI Summer Camp-a“ će se realizovati u prostorijama škole u Tivtu, kao i na prostoru elitnog nautičko-.tursitičkog centra Porto Montenegro gdje se i nalazi internat KSI Montenegro škole.

Za grupu djece uzrasta od 7 do 15 godina dan će biti obogaćen sportskim aktivnostima i izletima na lokacijama širom Bokokotorskog zaliva. O djeci će se starati stručni i iskusni instruktori koji dolaze sa engleskog govornog područja.

Bonus video: