Luštica Development donirala Hitnoj pomoći u Tivtu 3.000 eura

Kompanija „Luštica Development“ je uložila preko pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više gradova Crne Gore
0 komentar(a)
Luštica, Foto: Arhiva Vijesti
Luštica, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 09.06.2014. 16:02h

Nastavljajući program podrške lokalnoj zajednici, kompanija „Luštica Development“ iz Tivta donirala je ovdašnjoj Službi hitne pomoći opremu u vrijednosti od 3 hiljade eura, a koja će unaprijediti rad ove službe.

„Ljekari i zaposleni u Službi hitne pomoći veoma savjesno i odgovorno obavljaju svoj posao, a sa dolaskom nove turističke sezone čeka ih još više izazova na koje moraju biti spremni i mi na ovaj način želimo da im pružimo podršku u svakodnevnom radu. Naša je želja da se i građani i gosti osjećaju prijatno i sigurno tokom boravka u Tivtu, stoga su pravovremena medicinska intervencija i odgovarajuća njega prioritet,“ saopšteno je tim povodom juče iz kompanije „Luštica Development“.

Od početka svog djelovanja u Crnoj Gori, gdje u Krtlima kod Tivta gradi lukusznui turistički resort „Luštica Bay“, kompanija „Luštica Development“ je uložila preko pola miliona eura u društveno odgovorne projekte u više gradova Crne Gore. Kompanija nastavlja da podstiče razvoj lokalne zajednice kroz brojne kulturne sadržaje, podršku sportskim klubovima i socijalno ugroženima.

Bonus video: