Tivat: Renoviran mali fudbalski teren u Gradskom parku

Akcijašima iz Porto Montenegra pridružila su se i djeca iz OŠ “Drago Milović”
247 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.06.2014. 11:57h

Stadion za mali fudbal u velikom Gradskom parku u Tivtu od danas izgleda mnogo bolje zahvaljujući trudu 15-toro zaposlenih u kompaniji „Adriatic Marinas – Porto Montenegro“ i trećoj po redu akciji u sklopu njihovog projekta „Zajedno za zajednicu“.Podršku zaposlenima u Porto Montenegru kojima je poslodavac dao slobodan dan da bi oni učestvovali u akciji, dala je kompanija „Sloen“ iz Kotora.

Radom dobrovoljaca i ulaganjem od oko 5 hiljada eura, stadion za mali fudbal tivatskom FK „Arsenal“ je potpuno renoviran – popravljena je i prefarbana ograda, sređeni golovi i fudbalska podloga od vještake trave i postavljene nove klupe za gledaoce.

Akcijašima iz Porto Montenegra pridružila su se i djeca iz OŠ “Drago Milović” pa je na kraju posla, odigrana i međusobna prijateljska fudbalska utakmica.Koordinatorka projekta “Zajedno za zajednicu” Una Leonard kazala je da je jučerašnju akciju zaposlenih u Porto Montenegru pored menadžmenta te firme, podržao i restorn “One” koji je obezbjedio sendviče i osvježenje za učesnike.

“Projektom “Zajedno za zajednicu”, Porto Montenegro će sa partnerskim institucijama nastaviti da uređuje lokacije u gradu i unapređuje kvalitet života u lokalnoj zajednici”, kazala je Leonard podsjećajući da je u dvije do sada održane akcije.

Sređen i hortikulturno oplemenjen mali park i dječije igralište u Ulici 21.novembra, kao i od grafita očišćen i ofarban betonski ogradni zid sa sjeverne i istočne strane gradskog fudbalskog stadiona.

Galerija

Bonus video: