Domaća trgovina širi svoju prodajnu mrežu Aroma marketa

Nova Aroma u Ulici Radosava Burića u Podgorici
6976 pregleda 0 komentar(a)
Iz Aroma marketa
Iz Aroma marketa
Ažurirano: 18.02.2019. 14:51h

Kompanija Domaća trgovina nastavlja sa širenjem prodajne mreže po konceptu komšijske trgovine. U naselju pod brdom Ljubović u Ulici Radosava Burića, otvoren je novi Aroma market na površini od preko 400 kvadratnih metara. U veoma ugodnom ambijentu, po kome su Aroma marketi prepoznatljivi, ponuđeno je više od 8000 proizvoda poznatih domaćih i stranih proizvođača. Pored svježeg voća, povrća i delikatesa, proširen je i izbor italijanskih proizvoda „Conad“ koji se mogu kupiti samo u marketima ove kompanije. Svakodnevno će u ponudi biti raznovrsna gotova jela, a ukusna peciva i svježi hljebovi će se pripremati po brižljivo kreiranim recepturama.

O kupcima će se brinuti novi tim edukovanih prodavaca, a podršku kolegama će pružiti i Marija Ćetković, koja je u Aromi u prethodne tri godine od izlagača proizvoda napredovala do zamjenika poslovođe: „Drago mi je što su se Aroma timu pridružile nove kolege, koje će svojom uslugom i ljubaznošću kupcima omogućiti ugodnu kupovinu. Moj rad u Aromi započeo je na poziciji izlagača, pa kasirke, a zahvaljujući edukaciji i podršci poslovođe, dobila sam mogućnost da napredujem. Kolegama želim srećan rad i vjerujem da će naša nova Aroma biti omiljeno mjesto za kupovinu u ovom naselju“.

“Više od pet godina razvijamo koncept dobrog komšije gdje je važno znati kakvu trgovinu kupci žele i kako da poštujemo njihove navike. Vjernost potrošača se teško stiče i veoma smo ponosni što svaki dan sve više ljudi Aromu vidi kao domaći brend, koji im pruža povoljnu kupovinu kroz brojne popuste, kvalitetnu uslugu i prijatnu kupovinu. Zato smo se odlučili da naš strateški put bude širenje mreže po konceptu domaćeg, komšijskog marketa gdje možete upoznati naše prodavce, prenijeti svoje sugestije i obaviti kupovinu u ugodnom ambijentu“ – dodali su iz kompanije.

Veliki broj kupaca dočekao je otvaranje novog marketa, a za prve potrošače obezbijeđeni su brojni pokloni. U narednim danima, sve koji posjete ovaj market, očekuje više od 800 proizvoda po sniženim cijenama.

Vrata Aroma marketa u Ulici Radosava Burića biće otvorena svakog dana od 7 do 22h.