U Tivtu se pripremaju za motorijadu: Stiže 5.000 bajkera

Tivatski bajkeri popravljaju i drvene klupe i stolove koje su na Župi postavili lani za prošlogodišnju „Motorijadu“
87 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2014. 16:12h

Članovi Moto kluba „Shark“ iz Tivta počeli su juče sa aktivnostima na uređenju i pripremi kompleksa izletišta Župa za prijem učesnika druge po redu „Tivatske motorijade“, a koja će se u tom gradu održati od 27. do 29. juna.

„Prema do sada potvrđenim najavama, očekuje se dolazak oko 2 hiljade motora i skoro 5 hiljada bajkera iz zemalja regiona, ali i više država Evrope. Prošlogodišnja „Tivatska motorijada“ bila je pun pogodak i naši prijatelji iz cijele Evrope koji su tada došli, iz Tivta su ponijeli najljepše moguće utiske, pa će ove godine bajkeri u još većem broju doći u naš grad.“, kazao je „Vijestima“ Miroslav Pajović iz rukovodstva Moto kluba „Shark“.

Drugu po redu „Tivatsku motorijadu“ ovdašnji bajkeri organizuju u saradnji sa Turističkom organizacijom Tivta i Hotelsko-turističkim preduzećem „Mimoza“ koja je vlasnik velikog parkovskog kompleksa i izletišta na rtu Župa gdje će bajkeri imati svoj kamp.

Članovi kluba „Shark“ iz Tivta juče su se prihvatili alata i u narednih nekoliko dana završiće čišćenje, košenje i uređenje atraktivnog parkovskog kompleksa od nekoliko desetina hiljada kvadrata u blizini jedne od najpoznatijih tivatskih plaža i žičare na vodi.

Tivatski bajkeri popravljaju i drvene klupe i stolove koje su na Župi postavili lani za prošlogodišnju „Motorijadu“, a koje su nesavjesni pojedinci u međuvremenu oštetili i djelimično čak uništili.

„Podržali su nas brojni sponzori, ali ipak većinu posla odrađujemo sami sopstvenim snagama. Želimo da ovaj kompleks i ova manifestacija postanu nešto po čemu će se Tivat prepoznavati., kaže Pajović.

Organizatori druge motorijade u Boki najavljuju bogat muzičko zabavni program tokom predstojećeg trodnevnog međunarodnog druženja bajkera u Tivtu, krajem mjeseca.

Pored ostaloga, na Župi će se tada prirediti i svojevrsne „bajkerske igre“, a nastupe će, pored ostalih, imati i muzički sastavi, „Vesele osamdesete“, „High Voltage“ i „Jail Break“ koji će svirati rok muziku čuvenih grupa AC/DC i „Guns `n` Roses“.

Gosti druge „Tivatske motorijade“ će se, najavljeno je, častiti besplatnim ribljim večerama, a za njih će biti organizovano krstarenje brodom po Boki Kotorskoj.

Galerija

Bonus video: