Podgorica: Na bazene od polovine juna

Cijena škole biće na nivou ranijih godina, a porodice sa više polaznika imaće pravo na popuste
70 pregleda 0 komentar(a)
Bazen SC Morača, Foto: Luka Zeković
Bazen SC Morača, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 30.05.2014. 17:12h

Otvoreni bazeni SC “Morača” počeće sa radom 15. juna, a do kraja nedjelje biće završene sve pripreme za početak kupačke sezone.

Direktor JP “Sportski objekti” Vojislav Marković saopštio je da bi bazeni mogli da budu otvoreni i ranije, ako vremenske prilike to dozvole.

Cijene su iste kao i lani, prijepodnevna karta za veliki bazen koštaće 2,5, a poslijepodnevna 3 eura.

“Za korištenje malog bazena predviđene su samo mjesečne karte, a koštaće 100 eura, dok za veliki bazen mjesečno u prijepodnevnoj smjeni treba izdvojiti 50, a u poslije podne 60 eura. Mali bazen može da se zakupi u grupi do 40 osoba, a cijena na sat za grupnog korišćenja vaterpolo bazena je 100 eura. Dnevna cijena iznajmljivanja ležaljki i suncobrana je po euro”, kazao je Marković.

On je istakao da će svakoga dana brigu o kupačima da vode četiri spasioca - profesora fizičke kulture sa licencom i dva medicinska tehničara, a tokom sezone kupanja biće angažovana i tri agenta obezbjeđenja. Marković je potvrdio da će i ove godine biti organizovana škola vaterpola i plivanja, koju su prethodnih sezona vodili proslavljeni vaterpolo reprezentativac Veljko Uskoković i Boris Županović.

Bonus video: