Mještani Meljina obilježili Dan mladosti i početak turističke sezone

Iz Mjesne zajednice koja je bila organizator fešte objašnjavaju da žele da ožive nekadašnji duh Meljina
76 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2014. 14:45h

Uz pjesmu ‘’Druže Tito mi ti se kunemo’ i druge iz perioda bivše SFRJ danas je u Meljinama obilježen 25. maj – nekadašnji Dan mladosti, ali i početak turističke sezone.

Iz Mjesne zajednice koja je bila organizator fešte objašnjavaju da žele da ožive nekadašnji duh Meljina, malog turističkog, ribarskog i gostoljubivog mjesta.

Zato su na zajedničkoj zabavi okupili i stare i mlade, boćare ,ribare, jedriličare i ugostiteljske i turističke radnike sa zajedničkom željom da Meljine budu atraktivno mjesto i za život i za odmor.

“Ideja okupljanja je potekla od Savjeta Mjesne Zejednice Meljine sa željom da ponovo zbližimo sve ljude i da ih pozovemo na radne akcije, al ii na ovakva lijepa druženja i manifestacije., kazao je predsjednik MZ Meljine Đorđe Tošić.

Novo rukovodstvo mjesne zajednice organizovalo je nekoliko radnih akcija u Meljinama. Počeli su sa sređivanjem Doma Kulutre, pa potom isu uredili sportski teren i bivši auto kamp Planiraju da očiste i potok Nemila koji je postao veliko odlagalište svakavog otpada.

“Na svim dosadašnjim radnim akcijama odaziv građana je bio izuzetno veliki tako da smo prezadovoljni duhom koji su pokazali naši mještani, istakao je Tošić.

Galerija

Bonus video: