"Princ od Montenegra" organizuje novi bal

"Ja nisam organizator tog bala, već gost. Doniram vina carske familije Crnojevića za večeru", kaže Stefan Černetić
145 pregleda 28 komentar(a)
Ažurirano: 24.05.2014. 14:33h

Samoproklamovani “princ od Monetengra” Stefan Černetić ponovo je u akciji.

"Vijesti" su primile putem mejla pozivnicu Černetića, gastronomskog novinara koji se u Italiji predstavlja kao "njegovo kraljevsko i carsko visočanstvo, princ od Crne Gore", nasljednik dinastije Crnojevića, za “donatorsku gala večeru.

Radi se o večeri "pod patronatom njegovog kraljevskog i carskog visočanstva, princa od Crne Gore", koja će se održati 13. juna u vili Duraco, u mjestu Santa Marigerita Ligure kod Đenove.

Pozivnica za gala večeru koja košta 120 eura

Na pozivnici su istaknuti logoi Regije Ligurija, Provincije Đenova, opštine Santa Margerita Ligure i Vile Duraco.

U brošuri koja prati pozivnicu naznačeno je da će gala večera koštati 120 eura, sa popustom za osobe mlađe od 30 godina koje treba da plate 80 eura, a naznačene su i koordinate za uplatu. "Princ" Černetić je u prilogu poslao i program propratnih dešavanja za 13, 14. i 15. jun u kojem se, između ostalog, nudi opcija ture sa vodičem za devet eura i dodatna večera po cijeni od 35 eura.

Na pozivnici piše da će prikupljena sredstva biti iskorištena "za restauraciju umjetničkog djela u vili Duraco". Nije precizirano o kojem djelu se radi.

Stefan Černetić

"Radi se o trećoj ediciji godišnjeg bala koji se održava u Vili Duraco blizu Portofina - oficijelni donatorski bal pod patronatom Kuće Crnojevića od Crne Gore. Pozvano je 400 osoba iz čitavog svijeta, uključujući SAD i Kinu. Učestvovaće i princ Sergije i Mihajlo Karađorđević, Carlo di Borbone, baron Zehoshua Rothschild, baron De Massz i braća princa od Monaka", kazao je Černetić kada ga je pozvao novinar “Vijesti”.

"Ja nisam organizator tog bala, već samo gost. Doniram vina carske familije Crnojevića za večeru. Vino je iz Montepulcana, Toskana", dodao je Černetić, nadajući se da vijest o ovom događaju u Crnoj Gori neće biti "instrumentalizovana od strane uobičajene promasonske vlade".

Bonus video: