rođendanska želja

Lara ima samo pet godina i poklonila je 18 stabala za park na Starom aerodromu

“Srećni smo što su svi ispunili Larinu želju i što je ona za rođendan skupila ukupno 600 eura od kojih je kupila 18 odraslih sadnica”
161 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 17.05.2014. 16:52h

NVO “Naša akcija” nastavila je danas aktivnosti oko uređenja parka u podgoričkom naselju Stari aerodorom, gdje je, na lokaciji starog, porušenog, nedavno postavljeno novo dječije igralište.

U saradnji sa kompanijom Elko tim, Zelenilom, te udruženjima Roditelji i Ljubitelji Gorice, u parku kod atomskog skloništa iza Aerodromske i Ulice lamela, postavljen je Streetworkout park, zasađena stabla, a na betonskom dijelu parka iscrtane su neke davno zaboravljene dječije igre, kao što je popularna “školica”.

Akcija je omogućena zahvaljujući donacijama Elko tima, Ekoplanta, auto-mehaničarke radnje “Šahović”, NVO “Naša akcija”, te brojnim donacijama građana.

Najmlađi donator je Lara Majer, koja je parku poklonila 18 mladih stabala.

Lara je za peti rođendan imala neuobičajenu želju: Ona je pozvala sve drugare, rodbinu i mamine i tatine prijatelje da joj ne kupuju poklone, već da novac koji bi potrošili za poklon ubace u njenu čarobnu kutiju. Lara je željela da od tog novca bude kupljeno drveće za park na Starom aerodromu.

“Srećni smo što su svi ispunili Larinu želju i što je ona za rođendan skupila ukupno 600 eura od kojih je kupila 18 odraslih sadnica”, kazao je njen otac Igor Majer.

Tokom današnjih aktivnosti, na zadnjoj autobuskoj stanici na Starom aerodromu, uz nekoliko crteža igara za djecu, postavljeni su i golovi za mali fudbal.

Galerija

Preporučujemo za Vas