Jugopetrol poklonio predstavu "Pinokio" djeci iz Bijele

Radulović je najavio da će tokom ljeta određene broj djece povesti i u Međunarodni ljetnji kamp na Halkidikiju
1 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2014. 11:54h

Jugopetrol iz Kotora je za štićenike Doma "Mladost" iz Bijele organizovao poklon predstavu "Pinokio". Predstava u izvođenju Gradskog pozorišta iz Podgorice je odigrana u Tivtu.

Kako je predstava za djecu iznad šest godina, sva mlađa djeca uživala su u društvu i vratolomijama klovna Marka Ilića, koji se pobrinuo za odličnu atmosferu među najmlađima.

Slavica Ilić, pomoćnica direktora Doma "Mladost", kazala je da je saradnja sa Jugopetrolom počela odavno:

"Uvijek smo imali dobru saradnju, oni prepoznaju naše potrebe i kad god su u mogućnosti, tu su da nam pomognu. Oni su inače naši dobavljači za lož ulje, a povremeno stipendiraju naše štićenike, učenike srednjih stručnih škola i zahvaljujući tome uspjeli su da nastave studije. Dakle, ne prepoznaju samo naše osnovne potrebe, već mnogo više od toga. Samo ova akcija je dokaz koliko ljudi iz Jugopetrola imaju senzibilitet i znaju šta su potrebe naše djece. Ovakva inicijativa je neophodna i trebalo bi da ih bude što češće i od strane drugih kompanija. Za našu djecu je događaj kada izađu iz institucije, zato što je to prilika da se susretnu s novim ljudima i da se osjećaju da pripadaju ostaloj djeci koja žive u porodici, a to je jako bitno za njihovo uključenje u lokalnu zajednicu i uopšte u društvo“.

Pavle Radulović, Komercijalni direktor Jugopetrol AD Kotor je kazao:

“Kao društveno-odgovorna kompanija još jednom smo se potrudili da svoje aktivnosti iz sfere društvene odgovornosti i brige za zajednicu uputimo na mjesto gdje mislimo da je ono najpotrebnije. Današnja predstava „Pinokio“, te zabava klovna Marka Ilića, samo su početak serije aktivnosti koje smo planirali sprovesti ove godine za štićenike Doma „Mladost“ u Bijeloj", rekao je Radulović i najavio da će tokom ljeta određene broj djece povesti i u Međunarodni ljetnji kamp na Halkidikiju.

Jelena Simić, glumica Gradskog pozorišta, izrazila je zadovoljstvo igrati pred ovom publikom:

"Djeca se uvijek prepoznaju u ovoj predstavi, nebitno kojeg su uzrasta i odakle potiču. Reakcije su uvijek iste u određenim scenama, tako da se mi unaprijed radujemo tim momentima u predstavi jer znamo da ćemo ih usrećiti".

Galerija

Bonus video: