Trodnevni bajkerski skup u Herceg Novom

Sve veći broj gostiju moto skupa najbolje govori o popularnosti ove manifestacije
286 pregleda 3 komentar(a)
Moto skup Herceg Novi
Moto skup Herceg Novi
Ažurirano: 24.08.2018. 11:43h

Članovi hercegnovskog moto kluba „Cruiser“ organizuju trodnevni međunarodni moto skup koji počinje večeras (petak) od 21 sat na plaži „Ušće“ u Igalu. Za moto skup u Herceg Novom iz godine u godinu vlada sve veće interesovanje i raste broj gostiju koji stižu iz svih bivših jugoslovenskih republika, iz regiona i Evrope.

Zahvaljujući entuzijastima okupljenim u Moto klubu „MC Cruiser“, Herceg Novi će ovog vikenda biti stjecište bajkera i motorista iz čitavog regiona. Međunarodni moto skup, koji klub tradicionalno organizuje posljednjeg vikenda u avgustu, nalazi se u evropskom kalendaru moto skupova, a sve veći broj gostiju najbolje govori o popularnosti ove manifestacije.

“Kao i nekoliko prethodnih godina, a oni koji su već dolazili znaju da ih očekuje opušteno druženje u domaćinskoj atmosferi i nezaboravan provod uz uobičajne bajekerske igre, defile motora i bogat muzički program”, navode organizatori.

Domaćini su osmislili sadržajan zabavni program.

“I ove godine moto susret će obilježiti dobra atmosfera, druženje i zabava na plaži, a uveče rokenrol muzika četiri sjajne grupe. U petak od 21:00 sat svira lokalni bend „High voltage“, a zatim i naši stari prijatelji – „Krugovi u žitu“ iz Trebinja, dok će se u subotu za dobru atmosferu pobrinuti grupe "The Great spirit" iz Sremske Mitrovice i "Vesele `80" iz Kragujevca. Takođe, drugog dana moto skupa građani i gosti Herceg Novog će imati priliku da uživaju u veoma atraktivnom defileu motora od Igala do Meljina, a po povratku će na plaži biti organizovane bajkerske igre. Ulaz ne naplaćujemo, a goste ćemo dočekati uz priganice i lozu, i podijeliti im propagandni materijal o Herceg Novom”, ističu organizatori.

Bonus video: