Željko Joksimović na Brodet festu

Svi posjetioci moći će da bepslatno degustiraju specijalitet brodet, kao i domaća vina, a za dobru zabavu biće zadužene i primroske klape
0 komentar(a)
Željko Joksimović, Budva, Foto: Miloš Ćetković
Željko Joksimović, Budva, Foto: Miloš Ćetković
Ažurirano: 06.05.2014. 12:29h

Turističke organizacije opštine Budva organizovaće , 20. maja popularnu gastronomsko-zabavnu manifestcaiju Brodet fest, u Pržnu, a zvijezda večeri biće poznata regionalna muzička zvijezda Željko Joksimović.

"Brodet fest je događaj koji se treći put održava u jednom od najljepših mjesta na našoj rivijeri. Predviđa cjelodnevni program i uključivanje svih privrednika ovog posebno važnog dijela naše rivijere. Promocija lokalne kulture i gastronomije uz prateće zabavne, muzičke i dječije sadržaje na najljepši način najaviće početak sezone koja ovdje prva i počne", kazala je portparol TO Budva Darja Marović.

Ona je najavaila da će programa u 18 časova započeti defileom Gradske muzike Budve, a potom će uslijediti programa za najmlađe uz Šantu pantu i predstavu "Bajkoteka"

Svi posjetioci moći će da bepslatno degustiraju specijalitet brodet, kao i domaća vina, a za dobru zabavu biće zadužene i primroske klape.

U Muzičkom dijelu programa nastupiće Anita Popović i grupa “Crveno i crno”, a nakon toga slijedi koncert Željka Joksimovića

"Namjera nam je da održavanjem ovog događaja utičemo na poboljšanje kvaliteta turističke ponude Budvanske rivijere, kao i da značajnije utičemo na produženje turističke sezone, te učinimo boravak turistima sadržajnijim i zanimljivijim", zaključila je Marović.

Bonus video: