Počupana saobraćajna signalizacija na Marezi

Jedan od stanovnika Mareze sumnja da su znakove iščupali građani koji se nerijetko okupljaju kasno uveče na tom dijelu puta
21 komentar(a)
Ažurirano: 05.05.2014. 13:54h

Na kružnom toku na Marezi ponovljen je vandalizam na saobraćajnim znacima od prošle godine, a prizor je zaprepastio i odlazećeg gradonačelnika Podgorice Miomira Mugošu.

Dva znaka na prvom kružnom toku na Partizanskom putu iz pravca Podgorice, koja upozoravaju vozače da nailaze na kružnu raskrsnicu, iščupana su prije dva dana iz zemlje i ostavljena na zatravljenoj površini.

U trenutku dok je fotoreporter fotografisao oštećene saobraćajne znakove, na kružni tok se svojim automobilom uključio Mugoša.

Kada je vidio izvađene znake odmahnuo je rukama novinaru “Vijesti”, pokazujući da je i sam zaprepašćen prizorom.

Jedan od stanovnika Mareze sumnja da su znakove iščupali građani koji se nerijetko okupljaju kasno uveče na tom dijelu puta, odakle se "često čuje vika i mogu se vidjeti parkirani automobili na proširenju kod kružnog toka".

I prošle godine su nepoznati vandali na istom kružnom toku odsjekli i odnijeli saobraćajne znake, a tada su ostali samo stubovi, o čemu su “Vijesti” ranije pisale.

Ovakav slučaj dešava se drugi put, a mještani sumnjaju na grupe koje se tu okupljaju noću

Galerija

Bonus video: