Noćenje u "Regent Porto Montenegru" od 655 do 1.430 eura

Uprkos "paprenim" cijenama, boravak u "Regent Porto Montenegru" tokom avgusta već je fiksno bukiralo više od 100 gostiju iz cijelog svijeta
55 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 06:51h

Novi luksuzni kondo-hotel "Regent Porto Montenegro" koji je još u gradnji i biće otvoren u avgustu, objavio je cijene svojih usluga za taj i mjesec septembar.

Noćenje u tom hotelu, zavisno od vrste sobe ili apartmana koštaće od 595 do čak 1.300 eura bez taksi, a sa uračunatim taksama, cijena iznosi od 655,20 do 1.430,70 eura.

"Regent Porto Montenegro" hotel prostire se na skoro 20.000 kvadrata korisne površine, vrijedan je preko 53 miliona eura, a ima 35 soba i 45 apartmana, uključujući i 4 ultraluksuzna penthaus apartmana na posljednjoj etaži.

Hotel ranga pet zvjezdica raspolaže sa velikim centralnim atrijumom, nekoliko bazena, spa centrom, te više restorana, barova i salona.

Posebnost ovog objekta biće malo "privatno ostrvo" odvojeno vodenom povšinom od ostatka atrijuma, a do kojeg će se dolaziti potapajućom kamenom stazom.

Gostima "Regent Porto Montenegro" hotela na raspolaganju će biti i svi sportsko-rekretativni sadržaji u tivatskom nautičko-turističkom centru, kao i luksuzni veliki otvoreni bazen Lido koji je do prošle godine radio u sklopu španske franšize "Purobeach".

Prema nezvaničnim najavama iz poslovodstva kompanije "Regent Porto Montenegro Hotels & Resorts", strategija im je da budu nešto jeftiniji od ponude "Aman Sveti Stefan" hotela, ali i dovoljno visoko na cjenovnoj ljestvici da gostima nagovijeste sav luksuz i prefinjenost ponude po kojoj je brend "Regent" čuven širom svijeta.

Uprkos "paprenim" cijenama, boravak u "Regent Porto Montenegru" tokom avgusta već je fiksno bukiralo više od 100 gostiju iz cijelog svijeta.

Bonus video: