Milena Plamenac poklonila ljetovanje

Poznata aktivistkinja humanitarnih organizacija, ove sedmice je poklonila sedmodnevno ljetovanje porodici djece koja imaju problema sa vidom
157 pregleda 1 komentar(a)
Sutomore, plaža, Foto: Shutterstock
Sutomore, plaža, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.08.2018. 18:50h

Vlasnica privatnog smještaja “Sutomore Apartmani Montenegro” Milena Plamenac pozvala je kolege i vlasnike hotela u tom gradu da joj se priključe u plemenitoj misiji koju već godinama sprovodi krajem svake turističke sezone - da doniraju smještaj po jednoj porodici sa zdravstvenim problemima.

Poznata aktivistkinja humanitarnih organizacija, ove sedmice je poklonila sedmodnevno ljetovanje porodici djece koja imaju problema sa vidom.

“Ima jako puno djece kojima roditelji nisu u mogućnosti da obezbijede ni lijekove, a kamoli ljetovanje na moru. U suštini, mi ne gubimo ništa, a činimo dobro djelo”.

Ističe da je tu praksu započela 1998. godine, zbog dešavanja u njenoj porodici, a ne reklamerstva. Priča da je tada vidjela ženu koja je ostala sa djetetom na ulici i pozvala ju je u svoju kuću gdje su proveli narednih šest dana.

U međuvremenu, primala je na besplatni konak i izbjeglice sa Kosova, a svog opredjeljenja se nije odrekla ni kada je počela da živi od turizma.

“Imam i ja djecu, pa možda se nekad nekom dobrom vrati”.

Bonus video: