Osumnjičenog za silovanje psa protjeraće iz Crne Gore

"Donijeto je rješenje o otkazu boravka i u roku od 24 sata mora napustiti Crnu Goru"
10 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2014. 16:30h

Osumnjičeni za silovanje ženke vučjaka, državljanin Srbije N. M. (51), biće protjeran iz Crne Gore.

Odluku o njegovom protjerivanju donijela je juče kotorska policija.

"Donijeto je rješenje o otkazu boravka i u roku od 24 sata mora napustiti Crnu Goru", rečeno je "Vijestima" nezvanično u Upravi policije.

Rješenje o njegovom protjerivanju donijeto je nakon što je pedesetjednogodišnjak saslušan u Tužilaštvu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao psa. Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", on je na saslušanju tvrdio da nije seksualno zlostavljao psa i da mu je kompletan slučaj namješten.

Sumnjiče ga da je silovao psa >>>

Crna Gora, država koja (ne) brine o životinjama >>>

Da je dvanaestogodišnja ženka vučjaka - Bela silovana, nije mogao potvrditi ni veterinar koji je pregledao. Prema nezvaničnim informacijama, u njegovom izvještaju o pregledu piše da se ne može izjasniti o seksualnom zlostavljanju psa, jer navodno nije našao povrede po njenom tijelu od vezivanja i udaraca, a ni po analnim i vaginalnim povredama, jer iste nije konstatovao.

Vijest o silovanju psa u kotorskom naselju Krimovica, prije četiri dana na Fejsbuk stranici, objavila je direktorica nevladine organizacije Arka Montenegro Darinka Ljubiša. Tada je “postavila” i fotografije izmučene životinje, ali i prijavu protiv N. M.

Policija je istu noć identifikovala N. M., a već sjutradan ga osumnjičila da je polno opštio sa psom.

“Predmet je policijski završen. Kriminalistička obrada dovela je do stepena osnovane sumnje da je N. M. polno opštio sa psom”, rečeno je tada “Vijestima” iz policije.

“Predmet je policijski završen. Kriminalistička obrada dovela je do stepena osnovane sumnje da je N. M. polno opštio sa psom”, rečeno je tada “Vijestima” iz policije

“U momentu kada ga je ovaj osvijetlio, pokrio je polni organ majicom. Vrisnuo je i viknuo što to radiš ovdje”, ispričala je Ljubiša.

Mještanin je, po njenom kazivanju, počeo da viče, a zatim i otrčao do prve kuće i mladićima koji u njoj žive objasnio što je zatekao. Međutim, kada su se skupa vratili do kuće u kojoj boravi pas, čovjek je pobjegao niz uličicu.

Bonus video: