Vučetić o tuči u "Daliju": Sanja je prijetila i meni i mom djetetu

Dva dana prije napada na mene, ista osoba me sačekaka ispred zgrade kada me je pljuvala i prijetila
817 pregleda 26 komentar(a)
Sofija Vučetić, Foto: Vlado Otašević
Sofija Vučetić, Foto: Vlado Otašević
Ažurirano: 22.04.2014. 08:16h

Podgoričanka Sofija Vučetić, čije se ime u proteklih nekoliko dana dva puta našlo na stupcima crne hronike, tvrdi da je duže od mjesec “žrtva” sugrađanke Sanje Radulović, sa kojom je i imala okršaj u restoranu “Dali”.

Ona je reagovala povodom teksta “Instinktivno sam je udarila nekoliko puta”, objavljenog u “Vijestima” 19. aprila, a u kojem je Radulović ispričala da je Vučetić nju napala i da se ona samo branila u tuči koja se prošle sedmice dogodila u podgoričkom restoranu.

Vučetić je u reagovanju objasnila da je Radulović prati, proganja i prijeti joj već mjesec, zbog nesporazuma koji je ranije nastao između njih.

Tvrdi da ju je upoznala kao djevojku suprugovog druga i da nikada nijesu bile u bliskim odnosima.

“Imam njene poruke u kojima me vrijeđa i prijeti. Rekla sam joj da nemam veze sa tim... Ako nju nije sramota da se kao djevojka od 26 godina kompromituje na takav način, nije ni mene. Dva dana prije njenog napada na mene u lokalu 'Dali', ta ista osoba me sačekaka ispred zgrade, kada sam krenula u stan sa maloljetnim sinom i počela da me pljuje i prijeti riječima - 'Budeš li progovorila za mene što znaš, zaklaću te'. Moje dijete je doživjelo stres i u šoku je danima”, napisala je Vučetić.

Ona tvrdi da ima sačuvane sve poruke, od prvog dana kada je Radulović navodno počela da joj prijeti i vrijeđa je.

“Stojim iza toga da sam joj prišla i upozorila je da ću je prijaviti ako ne ostavi na miru moje djete i mene, jer imam i poruke kojima prijeti mom djetetu”, dodala je Vučetić.

Ona je dodala da se zbog neprijatnosti u podgoričkom restoranu izvinjava osoblju i vlasniku “Dalija”.

Bonus video: