Ne rade nam telefon internet, ni Extra TV

“CG Telekom sam kontaktirao više puta, ali ni do danas još nije otklonjen kvar, a u oko desetak kuća Vaskrs provode bez telefona, interneta i Extra TV-a"
129 pregleda 0 komentar(a)
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.04.2014. 15:44h

Iako je “Vijestima” iz Telekoma u petak saopšteno da je kvar na optičkom kablu u Donjim Kokotima opravljen dan ranije, mještanin tog naselja Igor Vlahović tvrdi da desetak porodica od srijede veče nije u mogućnosti da koristi Telekomove usluge - telefon, internet i Extra TV.

Vlahović je objasnio da usluge ne mogu da koriste od srijede od oko 20 časova, jer je firma “Čelebić”, pokušavajući da za svoje lične potrebe sprovede optički kabl kroz Donje Kokote, postojeći otkinula na više mjesta.

“CG Telekom sam kontaktirao više puta, ali ni do danas još nije otklonjen kvar, a u oko desetak kuća Vaskrs provode bez telefona, interneta i Extra TV-a”, kazao je juče Vlahović.

“Vijestima“ je iz Službe za korporativnu komunikaciju Telekoma u petak potvrđeno da je u srijedu došlo do prekida kabla u Donjim Kokotima, ali da su ekipe Telekoma već narednog dana opravile kvar.

PR „Čelebića“ Maja Krstajić potvrdila je da je došlo do presijecanja kabla koji nijesu mogli u potpunosti da saniraju zbog praznika, istakavši da će problem, u potpunosti, biti riješen danas.

Bonus video: