Forum mladih SDP protiv visoke cijene ulaznice u NP Skadarsko jezero

Iz Foruma mladih SDP-a pitaju koliko građana opštine Bar nije obišlo taj NP zbog cijene ulaznice
7 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2014. 13:06h

Forum mladih Socijaldemokratske partije Bar organizovao je danas u Virpazaru, performans kojim su mladi izrazili negodovanje zbog cijene ulaznice u Nacionalni park Skadarsko jezero.

"Ulaznicu u NP Skadarsko jezero možete kupiti na naplatnim punktovima u Vranjini i Virpazaru. Cijena ulaznice je 4.00 eura po osobi. Sa ovom ulaznicom možete besplatno obići sve Centre za posjetioce na Skadarskom jezeru", stoji kao informacija na zvaničnom sajtu NP Skadarsko jezero.

Iz Foruma mladih SDP-a pitaju koliko građana opštine Bar nije obišlo taj Nacionalni park upravo zbog cijene ulaznice i da li postoji način da se ona koriguje.

"Prirodni rezervat najrazličitijih biljnih i životinjskih vrsta zaslužuje da bude posjećen, a toj posjeti novčana nadoknada za ulaz ne smije da bude jedina prepreka. Nadamo se da ćemo našom aktivnošću skrenuti pažnju nadležnim institucijama da omoguće građanima opštine Bar povoljnije uslove za posjetu ovom Nacionalnom parku. U narednom periodu barski forumaši će anketirati građane kako bi dobili njihovo mišljenje o cjenovnoj politici ovog javnog preduzeća. Po završetku anketiranja rezultate ćemo uputiti nadležnim institucijama kako bismo zajedničkim snagama riješili ovaj problem", rekao je Stefan Šušter, potpredsjednik Foruma mladih SDP Bar.

Galerija

Bonus video: