A za prvu damu Kotora limuzina: Maji Ćatović stiže Audi "šestica" sa masažerom

Građani Kotora će za novi automobil gradonačelnice platiti 52.876 eura
84 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2014. 19:33h

Na tenderu za kupovinu novog putničkog automobila za potrebe gradonačelnice Kotora Marije Ćatović, objavljenog 26. februara, pristigla je samo ponuda “Rokšped auto centra” iz Podgorice.

Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda, ovu ponudu ocijenila je ispravnom i blagovremenom.

Vrijednost ponude iznosila je 52.876 eura, što odgovara, uz traženu zapreminu motora od 3.0 cm3 i snazi motora od 180 kW, odgovara Audijevoj 'šestici', 3.0 TDI quattro S-tronic, prestižnog njemačkog proizvođača. To potvrđuje i cjenovnik Audijevih modela na zvaničnom Rokšpedovom sajtu.

U zvaničnoj prezentaciji ovog automobila se navodi da je prilikom razvoja nove “audi A6” limuzine pažnja posvećena svakom detalju.

Izvanredni detalji poput po želji dostupnih komfor sjedišta s brojnim mogućnostima podešavanja, ventilacijom sjedišta i funkcijom masaže, kao i dodatnim umecima dekora od prirodnog smeđeg drveta jasena sa šarama. To su u enterijeru ove limuzine znakovi najveće ekskluzivnosti.

Karakteruše ga, kako se navodi, suvereno ubrzanje i snaga.

Nova opštinska limuzina, uz standardnu opremu, ima električnu podršku za zatvaranje vrata, električno zatvaranje i otvaranje prtljažnika iznutra, bluetooth interface, električnu zavjesicu za zadnje i manuelne zavjesice za bočna stakla, xenon svijetla, parking senzore, kratki kožni multifunkcionalni volan sa komandama za mjenjač, CD radio mp3 čitač i startovanje vozila bez ključa.

Novi automobil još nije stigao u Kotor, a Ćatović, kojoj za nekoliko mjeseci ističe drugi mandat, koristi automobil istog proizvođača star sedam godina, koji je prešao skoro 400.000 kilometara.

Bonus video: