Dajković: Nema veze sa partijom niti komunalijama

On je kazao da je posrijedi nečija zlonamjerna konstrukcija
58 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2014. 14:21h

Načelnik opštinske Službe za naplatu komunalija Ivan Dajković odbacio je navode da se sa potpredsjednikom Ljubomirom Filipovićem posvađao zbog načina naplate komunalije firmi Devin i naglasio da protiv njega nije pokrenut disciplinski postupak, jer potpredsjednik opštine nema za to obvlašćenje.

"Radi se o ličnom odnosu i verbalnom duelu koji nema dodira sa partijskom pripadnošću, a pogotovu nema dodira sa naplatom komunalija firmi Devin. Niko ne može određivati cijenu komunalija i koliko će ko da plata, ni Filipović ni Dajkovic,već isključivo važeća Odluka o komunalijama koju je donijela Skupština opštine", kazao je Dajković podvlačeći da se Filipović nije razgovarao ni o kakvoj naplati komunalija.

On je kazao da je posrijedi nečija zlonamjerna konstrukcija.

"Naš nesporazum je stavljen u kontekst koji nema ama baš nikakve veze sa onim što je objavljeno u medijima. Iz svega navedenog jedino je tačno da smo se tog dana posvađali, nakon jedne neodmjerene lične izjave Filipovića koja me je iziritirala i reagovao sam malo burnije nego što je trebalo, što svi u mom poslovnom i privatnom okruženu znaju da mi nije svojstveno", istakao je Dajković.

Prema njegovim riječima netačno je da je protiv njega pokrenut disciplinski postupak.

"Filipović je tražio pokretanje disciplinskog postupka, ali je utvrđeno da potpredsjednik nema ovlašćenja u tom smislu, kao i da važećim aktima u organizaciji rada Opštine, nije predviđen disciplinski postupak prema funkcionerima", zaključio je Dajković.

Bonus video: