Udomio Zlaju, Gumuš ostala da tuguje

“Vijesti” su u utorak objavile priču o Zlaji i Gumuš, psima koji su godinama živjeli u dvorištu zgrade MUP-a u Zagoriču
155 pregleda 16 komentar(a)
Gumuš i Zlajo, Foto: Privatna arhiva
Gumuš i Zlajo, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.04.2014. 07:14h

Radovan Miličković tvrdi da je udomio psa Zlaju, nakon što ga je prethodno odvojio od Gumuš.

“Vijesti” su u utorak objavile priču o Zlaji i Gumuš, psima koji su godinama živjeli u dvorištu zgrade MUP-a u Zagoriču. Miličković prethodno nije želio da odgovori na optužbe mještanina Nikole Vukotića da je Zlaju nasilno odveo u nepoznatom pravcu, koji je zbog toga najavio da će ga i tužiti.

Miličkovićevo jučerašnje reagovanje objavljujemo u cjelosti:

“Povodom teksta objavljenog u Vašem listu 15. aprila, u kojem se pominjem u negativnom kontekstu i gdje sam opisan na neprimjeren način, imam obavezu da Vam se lično obratim kako bih prije svega demantovao određene navode, a samim tim informisao javnost na pravi način.

Gumuš tuguje i gladuje jer su joj odveli Zlaju >>>

Činjenica da sam radnik MUP-a i da sam pomenutog psa u blizini svog radnog mjesta uzeo i predao na zbrinjavanje i udomljavanje, ne daje za pravo Ninu (Nikoli) Vukotiću i bilo kom drugom da u Vašem listu spominje institucije kao što je MUP, jer ovaj događaj sa njim nema nikakve veze.

Činjenica da sam radnik MUP-a i da sam pomenutog psa u blizini svog radnog mjesta uzeo i predao na zbrinjavanje i udomljavanje, ne daje za pravo Ninu (Nikoli) Vukotiću i bilo kom drugom da u Vašem listu spominje institucije kao što je MUP, jer ovaj događaj sa njim nema nikakve veze

Na kraju, poručio bih gospodinu Ninu (Nikoli) Vukotiću, da kada je već tako human prema životinjama, na isti način bude human i prema ljudima. Neka posao koji obavlja i za to prima platu, on zna na koji način, napusti i prepusti nezaposlenima i neraspoređenima, a on neka dugo uživa u svojoj penziji”. A.K.

Miličković prethodno nije želio da odgovori na optužbe izrečene na svoj račun

Bonus video: