Humanitarna akcija "Slatkiš za djecu iz Bijele"

Jarmil Sulejmanović, student Ekonomskog fakulteta ističe da im je "želja da usreće djecu i da i bar na nekoliko sati zaborave da žive u Domu”
99 pregleda 0 komentar(a)
Slatkiš za djecu u Bijeloj, Foto: Slavica Kosić
Slatkiš za djecu u Bijeloj, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 05.04.2014. 15:27h

Zabavnim programom u kome su učestvovale poznate ličnosti i donacijom slatkiša, igračaka, školskog pribora i odjeće prikupljeni u akciji "Slatkiš za djecu iz Bijele" danas je u Dječijem domu Mladost u Bijeloj završena akcija koju su organizovali Savez studenata Ekonomskog fakulteta uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Jarmil Sulejmanović, student Ekonomskog fakulteta ističe da im je "želja da usreće djecu i da i bar na nekoliko sati zaborave da žive u Domu”.

Marija Jovović i PR menager Ministarstva rada i socijalnog staranja objašnjava da djeci u Domu na fali ništa – “ni hrana, ni odjeća i obuća, već ovako lijepi trenuci”.

Humanitarna akcija "Slatkiš za djecu iz Bijele", organizovana je 1. aprila na fakultetima i srednjim školama širom Crne Gore.

Dječiji dom "Mladost" u Bijeloj jedina je ustanova u Crnoj Gori za smještaj djece bez roditeljskog staranja. Sada u Domu boravi 103 mališana – od beba do 18-to godišnjaka.

Bonus video: