Tivat: Sređena ograda oko stadiona Arsenala

“Dvadesetak zaposlenih na projektu “Porto Montenegro” očistili su ogradni zid fudbalskog stadiona FK “Arsenal” od brojnih grafita..."
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2014. 13:38h

Druga u nizu akcija u sklopu novog projekta društvene odgovornosti kompanije “Adriatic Marinas – Porto Montenegro” pod nazivom “Zajedno za zajednicu”, održana je u velikom Gradskom parku u Tivtu.

“Dvadesetak zaposlenih na projektu “Porto Montenegro” očistili su ogradni zid fudbalskog stadiona FK “Arsenal” od brojnih grafita koji su narušavali estetiku samog parka, i prefarbali ga novom zelenom bojom, koja šalje ekološku poruku o zaštiti i očuvanju životne sredine", kazala je koordinatorka za projekte “Zajedno za zajednicu”, Una Leonard.

Akcija u kojoj je sređeno i ofarbano skoro 200 dužnih metara ogradnog betonskog zida koji odvaja stadion Arsenala od Šetališta kapetana Marka Krstovića u velikom Gradskom parku, realizovana je u saradnji sa Zelenim timom Opštine Tivat i Komunalnim preduzećem, a podržao je i restoran “One” koji je za učesnike obezbijedio obroke i osvježenje.

Kroz projekat “Zajedno za zajednicu,” zaposleni u kompaniji Adriatic Marinas dobili su plaćen slobodan dan, kako bi učestvovali i u ovoj akciji. Prema riječima Danila Kalezića, PR menadžera Porto Montenegra, slične akcije radće se jednom mjesečno a u njima će Porto Montenegro sa partnerskim institucijama nastaviti da uređuje lokacije u gradu i unapređuje kvalitet života u lokalnoj zajednici.

“Među akcijama koje se planiraju do kraja ove godine jesu i rekonstrukcija otvorene ljetnje pozornice u Donjoj Lastvi, uređenje parka na trgu Dara Petkovića u centru grada, fudbalskih i košarkaških terena na tivatskoj rivijeri, izletničkog kompleksa Župa, kao i škole u Donjoj Lastvi", nabrojio je Kalezić

Galerija

Bonus video: