Dogovorena saradnja u borbi protiv trgovine ljudima

„Dogovoreno je potpisivanje Protokola o saradnji u borbi protiv trgovine ljudima Crne Gore sa Kosovom i Albanijom, kao i izrada dokumenta o zajedničkoj akciji "
98 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Ulama, Foto: Savo Prelević
Zoran Ulama, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 31.03.2014. 15:39h

Nacionalni koordinatori za borbu protiv trgovine ljudima Crne Gore, Albanije i Kosova dogovorili su izradu dokumenta o zajedničkoj akciji u cilju suzbijanja slučajeva prekogranične trgovine ljudima.

Iz crnogorske Kancelarije za borbu protiv trgovine ljudima saopšteno je da je nacionalni koordinator za tu oblast, Zoran Ulama, od 26-28.marta predvodio delegaciju Crne Gore u posjeti Kosovu, u cilju razmatranja saradnje nadežnih organa Kosova, Crne Gore i Albanije u borbi protiv trgovine ljudima.

Ulama i nacionalni koordinatori za borbu protiv trgovine ljudima Albanije i Kosova, Elona Gjebrea i Saša Rašić su dogovorili aktivnosti u cilju pospješivanja saradnje na polju borbe protiv trgovine ljudima.

„Dogovoreno je potpisivanje Protokola o saradnji u borbi protiv trgovine ljudima Crne Gore sa Kosovom i Albanijom, kao i izrada dokumenta o zajedničkoj akciji Nacionalnih kooordinatora Albanije, Crne Gore i Kosova u cilju suzbijanja slučajeva prekogranične trgovine ljudima“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: