Stan dodijeljen i Mugošinoj sestri od strica

Više izvora tvrdi daBožović već ima ekskluzivan stan od stotinjak kvadrata ispod Gorice
110 pregleda 26 komentar(a)
stan, nekretnina, Foto: Shutterstock
stan, nekretnina, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.03.2014. 18:31h

Profesorica Ekonomske škole Tatjana Božović, koja je nedavno dobila stan od Glavnog grada, sestra je od strica odlazećeg gradonačelnika Miomira Mugoše, potvrđeno je “Vijestima” iz više izvora.

Ona je stan od 30 metara kvadratnih dobila odlukom Komisija za rješavanje stambenih potreba, iako, kako tvrdi više izvora “Vijesti”, ima ekskluzivan stan od stotinjak kvadrata.

Božović od utorka nije odgovarala na brojne pozive “Vijesti” i SMS, a kako tvrdi više izvora, živi sama u stanu u naselju ispod Gorice.

Ona u Ekonomskoj školi predaje pravnu grupu predmeta i predsjednica je sindikalne organizacije, koja djeluje u okviru Unije slobodnih sindikata.

Komisija je 22. marta odlučila da stan ili novac za poboljšanje uslova stanovanja dobije dvadesetak “zaslužnih”, uglavnom službenika u gradskoj administraciji. Najveći stan, od 90 kvadrata, dobila je v.d. direktorka “Deponija” Stanislava Marković.

Stan su tada dobili i direktor “Parking servisa” Arsenije Boljević, pomoćnik izvršnog direktora “Čistoće” Radislav Vojvodić, pomoćnica direktora Uprave lokalnih javnih prihoda Tinka Vukotić, FK “Budućnost”...

Bonus video: