Korisnik: Prevaren sam, CT: Sve piše na sajtu

U Telekomuobjašnjavaju da njihove kao i usluge ostalih operatera, “automatski važe za područje Crne Gore dok u romingu važe posebne cijene
107 pregleda 19 komentar(a)
Telekom, Foto: Boris Pejović
Telekom, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 22.03.2014. 14:39h

Petar Radosavović iz Podgorice tvrdi da su ga u Crnogorskom telekomu prevarili kada su mu, kao postpejd korisniku, ponudili internet ograničen na pet eura, ali mu nijesu rekli da to ograničenje ne važi kada je u romingu.

“U početku sam mislio da je to omaška službenice, ali sam u više navrata vidio da svi službenici korisnicima daju istu informaciju, da je internet ograničen na pet eura čime ih namjerno dovode u zabludu. Takođe, nikakav ugovor se ne potpisuje”, tvrdi Radosavović.

U CT kažu da se informacija, koja nedostaje Radosavoviću, nalazi na njihovom sajtu, gdje piše da opcija Internet 5 “ne uključuje saobraćaj ostvaren u romingu, već se protok ostvaren u romingu naplaćuje odvojeno”.

“Isto obavještenje se postavlja i za ostale usluge kako bi korisnici znali ukoliko ponuđena usluga ne važi u romingu”, kažu u CT.

U toj kompaniji objašnjavaju da njihove kao i usluge ostalih operatera, “automatski važe za područje Crne Gore dok u romingu važe posebne cijene.

Oni dodaju da su preduzeli brojne korake kako bi korisnik bio informisan o potrošnji, da ne bi došlo do prekomjerne potrošnje.

Bonus video: