Željeznički prevoz: Tvrdnja CDT-a o Zindovićevoj zaradi nije tačna

"CDT kao ozbiljna NVO, ne bi trebalo da se bavi manipulacijom javnosti, već da kostiti dostavljene zvanične i jedino validne podatke", saopštili su iz ŽPCG
2 komentar(a)
Željeznička stanica Podgorica, Foto: Boris Pejović
Željeznička stanica Podgorica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.03.2014. 14:38h

Reagujući na tekst “Direktori primaju više od predsjednika države”, u kojem je su saopšteni podaci Centra za demokratsku tradicju (CDT) po kojima on prosječno mjesečno prima skoro 2.000 eura, direktor Željezničkog prevoza Milojica Zindović tvrdi da ta infromacija nije tačna:

“G. Dragan Koprivica (CDT), saopštio je neistinitu infromaciju o zaradi izvršnog direktora Željezničkog prevoza. ŽP je dostavio CDT-u dopis u kojem se navodi da je na osnovu zaključaka Vlade i odluke odbora direktora izvršnom direktoru utvrđena zarada u iznosu od dvije prosječne zarade u CG u prethodnoj godini, kao i direktorima svih privrednih subjekata gdje je država većinski vlasnik. To je zarada koju prima od marta 2013. godine do danas. CDT kao ozbiljna NVO, ne bi trebalo da se bavi manipulacijom javnosti, već da kostiti dostavljene zvanične i jedino validne podatke”.

Bonus video: