Zajedno za zajednicu: Radnici Porto Montenegra sade cvijeće u Tivtu

Iz Porto Montenegra najavljuju i druge slične akcije i dodaju da su kroz sponzorstva i donacije do sada uplatili više od dva miliona eura
1 komentar(a)
Tivat, Foto: Siniša Luković
Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 11.03.2014. 10:44h

U cilju razvoja i poboljšanja kvaliteta života u Tivtu i na području Boke Kotorske, kompanija Adriatic Marinas će u narednom periodu inicirati i realizovati različite projekte pod zajedičkim nazivom Zajedno za zajednicu, u saradnji sa lokalnim javnim ustanovama i neprofitnim organizacijama, saopšteno je iz te kompanije.

"Prva u nizu akcija Zajedno za zajednicu biće volonterska inicijativa kompanije u sklopu Međunarodnog dana sadnje cvijeća 12. marta. Tom prilikom dvadesetak zaposlenih koji rade na projektu Porto Montenegro u saradnji sa Zelenim timom Opštine Tivat, izvojiće vrijeme za uređenje Malog gradskog parka koji se nalazi na raskrsnici ulica 21.novembar, Ribarskog i Dalmatinskog puta. Uređenje će podrazumijevati sadnju cvijeća, uređenje zelene površine parka, kao i kompletnu opravku i farbanje dječjeg mobilijara za igru", saopšteno je iz Adriatic Marinasa.

Finansijska sredstva za ovu akciju obezbjedila je, kako se dodaje, kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro, a podršku su dali Opština Tivat i rukovodilac Službe gradskog zelenila u JKP-u, inženjerka hortikulture Tanja Krstović.

Iz Porto Montenegra najavljuju i druge slične akcije i dodaju da su kroz sponzorstva i donacije do sada uplatili više od dva miliona eura.

Bonus video: