"Adriatic Marinas" nastupa na sajmovima u Evropi i Aziji

Nautičko-turistički centar Porto Montenegro biće predstavljen na sajmovima u Kanu, Moskvi i Hainanu
83 pregleda 0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Adriatic Marinas
Porto Montenegro, Foto: Adriatic Marinas
Ažurirano: 10.03.2014. 13:31h

Kompanija “Adriatic Marinas” iz Tivta predstaviće nautičko-turistički centar Porto Montenegro kao investicioni projekat i atraktivnu destinaciju za bogatu klijetelu i vlasnike luksuznih plovila na najvećim evropskim i azijskim sajmovima nautike koji će se održati u martu.

“U skladu sa svjetskim trendom privlačenja stranog kapitala, Ministarstvo održivog razvoja i turizma Crne Gore, predstaviće se na 25. Međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM (11. - 14. mart) u Kanu, a na izložbenom štandu biće predstavljen i projekat Porto Montenegro kao jedan od vodećih investicionih projekata u Crnoj Gori. MIPIM predstavlja odličnu priliku za promociju na međunarodnom tržištu, kao i za sastanke, povezivanje i umrežavanje sa investitorima u oblasti nekretnina”, saopšteno je iz Porto Montenegra koji je do sada više puta izlagao svoj projekat na sajmu u Kanu.

Drugi po važnosti apekt svog poslovanja – nautički turizam i marinu – Porto Montenegro će predstaviti na međunarodnoj izložbi jahti i brodova “Moscow Boat Show” koja sjutra počinje u Moskvi.

Najveći događaj te vrste u Rusiji, traje do 16.marta i ove godine po sedmi put okuplja najimpresivnije predstavnike jahting svijeta.

Nakon nautičkog sajma, dan kasnije - 17. marta, održaće se i 10. Moskovski MICE Forum – jedan od najznačajnijih evropskih foruma kongresne industrije i poslovnih putovanja na kome će "Adriatic Marinas" takođe učestvovati.

"Sa otvaranjem hotela "Regent" u ljeto ove godine, i svim sadržajima luksuzne marine i naselja, Porto Montenegro nudi kompletan paket za kongresni turizam. MICE turizam može značajno da utiče na produžetak turističke sezone, ali i podstiče i razvoj drugih vidova turizma i sadržaja kao što su jedrenje, sportski i lifestyle događaji, te je ovo dobra šansa da se i ovaj sadržaj Porto Montenegra kao turističkog proizvoda predstavi tržištu", objasnio je PR mandžer "Adriatic Marinasa" Danilo Kalezić.

Predstavnici tivatskog nautičkog centra u Moskvi će nastupiti i na “Condé Nast Traveller” luksuznom sajmu putovanja, koji će se održati 18. marta.

"Magazin "Condé Nast Traveller" je prošlog ljeta objavio reportažu o Porto Montenegru, opisujući ga kao nezaobilaznu evropsku lokaciju za ljubitelje jedrenja i nautike, odmora i šopinga. Već ovog ljeta kinesko izdanje ovog magazina priprema reportažu o Crnoj Gori kao o jednoj od trenutno najinteresantnijih svjetskih destinacija, sa posebnim osvrtom na Porto Montenegro", istakao je Kalezić.

On je dodao da će se tivatska marina predstaviti i na Sajmu nautike u kineskom gradu Hainan od 27. do 30.marta.

Bonus video: