50 ili 70 odsto

MA: Popusti na avio karte za članove Saveza slijepih

Kako je saopštio izvršni direktor SSCG, Goran Macanović, u te popuste nijesu uključeni takozvani “code share“ letovi, gdje je MA marketing prevoznik
88 pregleda 2 komentar(a)
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Montenegro Airlines, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 05.03.2014. 17:13h

Kompanija Montenegro erlajns (MA) i Savez slijepih Crne Gore (SSCG) potpisali su ugovor koji članovima te organizacije omogućava korišćenje povlastica u avio saobraćaju i popuste od 50 ili 70 odsto na karte.

Kako je predviđeno ugovorom, cijena avio karte za sva putovanja se utvrđuje u iznosu od 50 odsto popusta na linijama Podgorica/Tivat-Beograd-Podgorica/Tivat, na iznos godišnje tarife u ekonomskoj klasi i 70 odsto popusta na svim ostalim redovnim linijama Montengro erlajnsa, u ekonomskoj klasi, za Moskvu, London, Kopenhagen i za ostale destinacije nacionalne avio kompanije.

Kako je saopštio izvršni direktor SSCG, Goran Macanović, u te popuste nijesu uključeni takozvani “code share“ letovi, gdje je MA marketing prevoznik.

“Pozivamo osobe oštećenog vida – sve članice i članove Saveza slijepih, da ukoliko namjeravaju da putuju na pomenutim destinacijama, za koje su predviđeni značajni popusti, da nas kontaktiraju, kako bismo im pružili stručnu pomoć i izdali im potvrdu o članstvu, koja je jedan od glavnih uslova za korišćenje popusta za kupovinu karte”, kaže se u saopštenju.

Iz Saveza su kompaniji Montenegro erlajns zahvalili na nastavku saradnje i produžetku ugovora i za ovu godinu, kao i na umanjenim iznosima za cijene avio-karata za sve članice i članove Saveza slijepih, kao i njihove pratioce.

Savez slijepih je, kako su podsjetili, nevladina organizacija koja se bavi zastupanjem prava osoba oštećenog vida i radi na poboljšanju njihovog kvaliteta života.

Preporučujemo za Vas