Luštica Divelopment AD pomaže razvoj sporta među mladima

Iz ove kompanije su saopštili da su u toku prethodne godine uložili preko 100 hiljada eura u različite društveno odgovorne projekte u Crnoj Gori
0 komentar(a)
Sportisti, Foto: Shutterstock
Sportisti, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.03.2014. 13:59h

Kompanija Luštica Divelopment AD potpisala je ugovor o sponzorstvu sa „Studentskim sportskim savezom Crne Gore“, u vrijednosti od 7.000 eura.

"Kao sponzor ove studentske sportske organizacije, Luštica Divelopment AD želi da potpomogne razvoj sporta među mladima u Crnoj Gori i omogući poboljšanje uslova u kojima se odvijaju sportske aktivnosti Saveza. Između ostalih planiranih aktivnosti, članovi studentske sportske reprezentacije će nastupati na međunarodnom prvenstvu u karateu u Baru, u junu ove godine", stoji u saopštanju ove komapnije.

„Naša je želja da na ovaj način pomognemo mladima da se aktivno i uspješno bave sportom, jer time njeguju zdrav način života, timski duh, kao i odgovoran odnos prema prirodi i svojoj sredini.

Vjerujemo da će raznovrsne aktivnosti Sportskog saveza Crne Gore doprinijeti jačanju kolektivne vizije ove mlade generacije, bez koje nema napretka čitave zajednice“, rekao je Kolin Kingsmil, direktor prodaje i marketinga u Luštica Divelopment AD.

Iz ove kompanije su saopštili da su u toku prethodne godine uložili preko 100 hiljada eura u različite društveno odgovorne projekte u Crnoj Gori.

"Među organizacijama kojima je do sada obezbijeđena finansijska podrška su Centar za djecu sa specijalnim potrebama, kao i lokalni košarkaški i fudbalski klub, a u planu je i sklapanje ugovora o sponzorstvu sa drugim sportskim timovima. Tokom ove godine, kompanija će nastaviti podršku razvoju lokalne zajednice i socijalno ugroženim kategorijama, posebno u Radovićima i Tivtu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: