Policija završila obuku za rad sa novim radarima

Ranije najavljeno da novi radari neće ostaviti ni malo prostora za praštanje nesavjesnim vozačima, pa makar oni bili ministri, gradonačelnici, službenici policije...
12 komentar(a)
novi radari, Foto: Vlado Otašević
novi radari, Foto: Vlado Otašević
Ažurirano: 01.03.2014. 10:58h

Savremeni policijski radari firme "SKY TEC" iz Srbije sa video i foto zapisima stigli su prije dva dana u Podgoricu, saznaju "Vijesti".

Sa 10 novih radara, koje je crnogorska policija platila oko 100.000 eura, došli su i predstavnici srbijanske firme koji su prethodna dva dana organizovali obuku za saobraćajne policajce u Podgorici.

Nekoliko patrola obučavano je na dijelu miniobilaznice kod upravne zgrade firme AD "Plantaže", a o funkcionisanju novih radara interesovao se i šef saobraćajne policije u Podgorici Ilija Janjušević, koji je bio na licu mjesta.

Pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević najavio je ranije da novi radari policijskim službenicima neće ostaviti ni malo prostora za praštanje nesavjesnim vozačima, pa makar oni bili ministri, gradonačelnici, službenici policije...

Prije dva mjeseca policija je dobila četiri nova radara sa video zapisom, kao donaciju od turske Agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju "Tika".

Bonus video: