Pošta Crne Gore ispitaće poslovanje filijale u Petnjici

"Zgranuti smo činjenicom da se ovaj tragični događaj dovodi u vezu sa poslovanjem pošte Petnjica"
221 pregleda 4 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Vesko Belojević
Pošta Crne Gore, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 26.02.2014. 15:22h

Menadžment Pošte Crne Gore je saopštio da je iz medija saznao o tragičnom događaju u Petnjici u kojem je život izgubio Meho Agović (38), a koji je doveden u vezu sa uručenjem penzija i socijala koje obavlja pošta Petnjica.

"Zgranuti smo činjenicom da se ovaj tragični događaj dovodi u vezu sa poslovanjem pošte Petnjica, u smislu da ista drastično krši i ne poštuje propisane procedure i standarde u procesu isplate penzija i socijala, angažovanjem osobe izvan sistema Pošte.

Uz izraze iskrenog žaljenja zbog tragičnog događaja uvjeravamo javnost da su svi zaposleni u Pošti Crne Gore u obavezi postupati u skladu sa kodeksom, pravilima i procedurama poslovanja te da ćemo ovim povodom sprovesti detaljnu internu istragu.

Ukoliko se njome potvrde navodi iz medija konkretni izvršioci će snositi posljedice saglasno našim internim aktima", navodi se u saopštenju.

Beranska policija uhapsila je Veska Agovića i Alena Piljevića, zbog sumnje da su 22. februara, u mjestu Petnjica kod Berana, na svirep način ubili Meha Agovića (38) iz sela Gornja Vrbica.

Bonus video: