Na štandu TO će se snimati "Budva na pjenu od mora"

Turistička organizacija Budve na sajmu u Beogradu predstaviće se samostalno, zajedno sa predstavnicima turističke privrede Budve
169 pregleda 1 komentar(a)
Budva na pjenu od mora, Foto: RTL TV
Budva na pjenu od mora, Foto: RTL TV
Ažurirano: 25.02.2014. 12:02h

Turistička organizacija opštine Budva predstaviće svoju turističku ponudu od 27. februara do 2. marta na sajmu turizma u Beogradu.

"Tržište Srbije predstavlja veoma značajno tržište za nas, pa ćemo nastojati da kroz promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu koji planiramo, u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu Budve i upoznamo posjetioce sa svim onim što nudi budvanska rivijera.

Turistička organizacija Budve na sajmu u Beogradu predstaviće se samostalno, zajedno sa predstavnicima turističke privrede Budve, agencijama i hotelijerima: hotel „Avala“, hotel „Queen of Montenegro“, hotel „Rivijera“- Petrovac i turističke agencije „TalasM“, „Montenegro Travel Idea“ i „Budva rooms&apartments““, navela je portparol TO Budve Darja Marović na današnjoj konferenciji za novinre .

Ona je istakla da ove godine u Beogradu planiraju potpuno drugačiji nastup na sajmu u cilju predstavljanja novog brenda destinacije pod nazivom FULL.FEEL.BUDVA.

„Podrazumijevaće program različitih dešavanja svakog dana sajma kroz koja ćemo pokušati da dočaramo ljepotu i raznovrsnost koju nudi Budva. Program sajamskog predstavljanja počinje u četvrtak 27. februara u 12h promocijom novog hotela „Palas Crystal“ u Petrovcu, nakon čega će uslijediti dramski program koji podrazumijeva recitacije pjesama Vida Ognjenović, izvođenje odlomaka iz predstave Grad teatra Branko Cvejić i odlomaka iz predstave Grad teatra Voja Brajović. Prvog dana sajma će se takođe održati i muzički dio programa kao i promocija „Budvanskog Karnevala“" najavila je Marović program promocije.

Ona je dodala da će se u petak 28. februara na štandu Turističke organizacije Budve održati snimanje klape za novu sezonu serije „Budva na pjenu od mora“.

„Drugog dana sajma biće organizovana i degustacija primorskih specijaliteta. Subota će biti posvećena promociji festivala „Spring break Montenegro“ i „Exit adventure - Sea dance festival“.

Sea dance festival će se održati po prvi put u Budvi od 15. od 17. jula, u okviru velike EXIT avanture. Nakon toga uslijediće i promocija najveće diskoteke na otvorenom na Balkanu, diskoteke „Top Hill“ u Budvi.

Svakog dana trajanja sajma, na štandu će biti organizovane nagradne igre, a učesnici će imati priliku da osvoje smještaj u nekom od budvanskih hotela, povratne avio karte iz Beograda u vrijeme trajanja Sea dance festivala, kao i ulaznice kako za Sea dance festival tako i za kompletnu Exit avanturu“, istakla je Marović.

Bonus video: