Na sjeveru moguća poledica

Oni savjetuju oprezniju vožnju na dionicama kroz usjeke, zbog mogućih sitnijih odrona i podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna do 30. marta
0 komentar(a)
poledica, snijeg, Foto: Blick.ch
poledica, snijeg, Foto: Blick.ch
Ažurirano: 25.02.2014. 09:08h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, ali je na dionicama u višim planiskim predjelima moguća pojava poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza. Po kotlinama i duž riječnih tokova mjestimično magla smanjuje vidljivost. Oni savjetuju oprezniju vožnju na dionicama kroz usjeke, zbog mogućih sitnijih odrona i podsjećaju da je upotreba zimske opreme obavezna do 30. marta. Danas će od 11 do 15 sati zbog radova na mostu na rijeci Zeti u Danilovgradu biti obustavljen saobraćaj, a vozila će se preusmjeravati na alternativne puteve. Na magistralnom putu M-6, dionica Vilusi-Nikšić, u mjestu Kuside, zbog izgradnje treće trake, obustavlja se saobraćaj od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane u toku je rekonstrukcija tunela Tivran, a saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na putu Berane-Lubnice saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na dijelu regionalnog puta Cetinje-Njeguši (Mojkovačka ulica) saobraćaj se, zbog radova, preusmjerava na lokalni put (Grahovska ulica).

Povrijeđeno šest osoba

U Crnoj Gori u protekla 24 sata dogodilo se 15 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba povrijeđena teže, a njih pet lakše. Policija je izdala 445 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijela 34 prekršajne prijave. Iz Operativnog centra Uprave policije saopšteno je da su oduzete 24 vozačke dozvole i sedam pari registarskih tablica.

Bonus video: