NLB banka donirala vrtiću 1.900 eura

Cilj inicijative "Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje" je unaprjeđenje uslova u javnim predškolskim ustanovama širom Crne Gore
53 pregleda 0 komentar(a)
vrtić Bubamara, Foto: Vesko Belojević
vrtić Bubamara, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.02.2014. 14:10h

NLB Montenegro banka donirala je podgoričkoj predškolskoj ustanovi "Đina Vrbica" 1.900 eura za kupovinu posteljine za vaspitnu jedinicu Bubamara.

Banka se uključila u inicijativu udruženja Roditelji "Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje", koja je pokrenuta 2012. i odnosi se na sve javne predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Savjetnica u sektoru koordinacije poslovne mreže i marketinga NLB Montenegro banke, Jelena Vujović kazala je da donacijom žele da pomognu razvoju i rastu djece.

Direktorica "Đine Vrbice", Nataša Tomović kazala je da su se obradovali donaciji jer će, kako je navela, uljepšati trenutke odmora djeci vrtića.

U Udruženju Roditelji vjeruju da će se povećavati broj kompanija koje žele da na ovakav način doprinesu zajednici u kojoj rade.

Cilj inicijative "Zajedno, jer djeca zaslužuju najbolje" je unaprjeđenje uslova u javnim predškolskim ustanovama širom Crne Gore i ublažavanje problema prebukiranosti u velikom broju opština.

Bonus video: