Vučićević: Sa Bebom se gledam u sudu

“A sve najgore što o Lakiranoj Bubašvabi (copyright by pokojni Tijanić) mislim već sam mnogo puta na mnogo mjesta napisao”
4 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2014. 14:17h

Glavni urednik beogradskog tabloida “Informer” Dragan J. Vučićević ocijenio je da su “Vijesti” krvnički juče napale “Informer” zbog najave da će uskoro pokrenuti posebno izdanje za Crnu Goru.

Povodom izjave direktora “Vijesti” Željka Ivanovića da je “Informer” batina u rukama “čuvenog Supermena Vučića, kojom disciplinuje kritičare velikog vođe Aleksandra”, da će taj list uređivati propali spin doktor Beba Popović i da je dolazak “Informera” novi pokušaj Mila Đukanovića da dodatno uništi tržište, obesmisli dijalog, ismije logiku i zdrav razum, Vučićević je rekao da Informer neće uređivati Popović.

Upotrebljavajući u reagovanju uvredljive izraze na račun Ivanovića, Vučićević je kazao da se sa Bebom Popovićem viđa samo u sudnici.

“A sve najgore što o Lakiranoj Bubašvabi (copyright by pokojni Tijanić) mislim već sam mnogo puta na mnogo mjesta napisao”, kazao je, između ostalog, Vučićević.

Napominjući da je njegov list imao godišnji profit od 60 miliona dinara, a ne 52 miliona eura, što je omaškom objavljeno u “Vijestima”, on je rekao da možda “objašnjenje naprasnog ničim izazvanog napada kolega iz 'Vijesti' treba potražiti u dijelu teksta u kojem oni Informeru zamjeraju i to što su u Srbiji napali 'Blic'" zbog navodnog otimanja miliona eura iz državnog budžeta za vrijeme režima Borisa Tadića.

“Informer sprema izdanje za Crnu Goru iz čisto tržišnih razloga. Ubijeđeni smo da i tamo možemo da napravimo profesionalni i tržišni uspjeh kao što smo u nepune dvije godine uradili u Srbiji. Jer, za razliku od "Vijesti", mi se ne plašimo konkurencije“, kazao je Vučićević.

Bonus video: