Dušan Bešić dobitnik poklon aranžmana za Pariz MA

Srećnog dobitnika izvukao je najmlađi putnik na letu, iz kapetanske kape, negdje na 7.000 metara visine
198 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 14.02.2014. 12:27h

Putnik Dušan Bešić, vlasnik je "srećnog sjedišta", koje mu je na letu Podgorica-Beograd donijelo četvorodnevni paket aranžman za dvoje u Parizu.

Srećnog dobitnika, kako je saopšteno iz Montenegro Airlinesa, izvukao je najmlađi putnik na letu, iz kapetanske kape, negdje na 7.000 metara visine.

"Uz gromoglasni aplauz svih prisutnih na letu, dobitniku je uručen vaučer za četvorodnevni paket aranžman Montenegro Airlinesa za dvoje u Parizu, a svi putnici su posluženi sa posebno osmišljenim kolačićom u obliku srca. Na današnji dan, ovaj kolačić inače dobijaju svi putnici nacionalnog avio prevoznika kao znak zahvalnosti što su Montenegro Airlines izabrali za svog avioprevoznika", navodi se u saopštenju.

Iz kompanije podsjećaju, da pored akcije za Dan zaljubljenih, putnicima su na raspolaganju i druge povoljnosti, kao što su aktuelne "Biznis promo tarife", "Studentske tarife", paket aranžmani za Beč, Pariz i Rim, te aktuelne promotivne tarife na svim destinacijama na kojima saobraća ova aviokompanija.

Galerija

Bonus video: